Om meg

TrineADahlmo-X Mitt navn er Trine Dahlmo og jeg driver i dag NLP Coach Team AS i Mo i Rana og deler min arbeidshverdag med medeier Lena Kralicek og mine andre dyktige og trivelige kollegaer. Vi deler verdier og visjon for vårt arbeid og møter i vår arbeidshverdag mennesker som ønsker noe mer av livet sitt. Noen ønsker å bli friskere, sprekere eller lettere. Andre ønsker å få et bedre forhold til sine nærmeste, få bedre selvtillit eller trives bedre på jobben.

Hos oss tror vi ikke på skyld eller dårlig samvittighet, men på mestring og glede, og vi vet med all vår erfaring at alle kan på sin måte.

– Hos oss er alle stjerner –

Min interesse for livsstil og helse ble vekket da jeg som 29-åring opplevde at minstejenta på 3 år ble frisk ved hjelp av enkle endringer i kostholdet. Jeg ble så inspirert av denne hendelsen at jeg hoppet av min påbegynte karriere innen administrasjon og ledelse, og tok fatt på mange års studier innen helse. Jeg tok fortløpende 9 års deltidsutdannelse i anatomi, fysiologi og sykdomslære, biopati, phytoterapi (urteterapi) og ernæringsterapi. Fire år ut i studiene startet jeg studentpraksis og et halvt år senere hadde jeg fulle timelister og sluttet i min jobb i staten for å vie meg hundre prosent til min klinikkpraksis.

Det ble tidlig åpenbart at det ikke alltid var nok å tilby mine kunder løsninger for den fysiske helsen. Mange trengte i tillegg hjelp med sin motivasjon og hverdagsglede, og jeg børstet derfor støv av de leder- og motivasjonsverktøyene jeg hadde lært i min første utdanning på Handelshøyskolen BI. Det gledet meg stort å se den positive effekten denne mer helhetlige tilnærmingsmåten hadde på mine kunder, og det ble stadig mer åpenbart for meg at uansett hvilke mål vi har i livet, trenger vi å ta hensyn til at vi består av en helhet av kropp og sinn som er gjensidig avhengig av hverandre for å fungere. Om kroppen sliter, lider sinnet og om sinnet sliter, lider kroppen.

Inspirert av de gode resultatene begynte jeg å se meg om etter påfyll av kunnskaper om menneskesinnet – hvordan vi fungerer og hvordan vi kan bruke våre mentale ressurser til å lykkes med de mål vi setter oss.

Det bragte meg i kontakt med metoden NLP (Nevro Lingvistisk Programmering), som er en samling metoder for resultatoppnåelse. Den brukes særlig innen fagområdene coaching, ledelse, kommunikasjon, motivasjonsarbeid, formidling og selvutvikling. Jeg startet igjen et lengre utdanningsforløp og fikk år for år påfyll av konkrete verktøy jeg kunne bruke for å motivere mine kunder på deres unike og ulike premisser.

Vi har alle vår egen vei å gå.

Jeg har i disse årene aldri tilhørt noe fagmiljø – jeg har tilhørt mine kunder. Sammen med dem har jeg som fagperson gått min egen vei og valgt å forene mye av det som allerede er oppdaget i de skolemedisinske og alternativmedisinske fagmiljøene. Erfaringene fra min klinikkpraksis har vært min store inspirasjonskilde og utviklet meg som fagperson. Mitt nære og kjære forhold til mine kunder har gjort meg til en svært praktisk orientert terapeut med stor sans for handlekraftige metoder som gir beviselige resultater i menneskers liv.

Det håndfaste resultatet av mine oppdagelser er lettfattelige og virkningsfulle kostholdsmodeller som jeg via blogg, bøker, kurs og utdanninger gjør tilgjengelig for de som ønsker det. Mitt håp er at modellene kan bli allmennkunnskap i samfunnet og bidra til at flere på egenhånd kan skape seg en bedre hverdag.

Fortsettelse: Hvorfor blogg

Trine 🙂


Trine Dahlmo  –  Helseinspirator  –  NLP Coach Team AS

RELEVANTE INNLEGG:
Hvorfor blogg
TIL FORSIDEN

Lettere_Mailsignatur-1

 

111 thoughts on “Om meg

  1. Pingback: Pølser i lompe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s