Fibromyalgi, den skjulte sykdommen

Fibromyalgi

Å se inn i det uendelig trette blikket til klienter med fibromyalgi har blitt en ukentlig foreteelse, og tilfriskning hos disse har blitt en av de hyppigste årsakene til glade, tårevåte klemmer på mitt kontor. Å bære slike smerter og være så sliten og likevel klare å oppdra barn, komme seg på jobb og delta i sosiale aktiviteter, er en bragd det står respekt av.

Jeg har pr 2017 17 års erfaring med kostholdbehandling av denne sykdommen og har kommet frem til en metode som for mange gir svært stor bedring i symptombildet. Av den grunn har denne gruppen utgjort en stor del av min arbeidshverdag, og mange hundre mennesker har ved hjelp av svært så gjennomførbare kostholdjusteringer fått en friskere hverdag.

Jeg ønsker at behandlingsmetoden skal bli tilgjengelig for alle som trenger den, og at den skal være gratis for de som vil teste den på egenhånd. Jeg har derfor skrevet en Selvhjelpsguide for Norges fibromyalgiforbund. Den ble publisert i deres medlemsblad, og deler av den på deres FB-side. Andre tiltak for å bekjentgjøre metoden er at jeg holder foredrag og kurs om temaet, og at vi i NLP Coach Team utdanner ernæringsterapeuter som lærer seg metoden. Målet er at metoden skal bli allment kjent og dermed mulig å velge for de som ønsker det.

Jeg ber deg om hjelp til å spre denne selvhjelpsguiden.  Om du er terapeut eller privatperson, er du hjertelig velkommen til å benytte deg av metoden som er beskrevet, og videreformidle den til andre.

I linken under kan du laste ned linken til selvhjelpsguiden, skrevet for Fibromyalgiforeningen: fibromyalgi-selvhjelpsguide

I disse innleggene kan du lese om noen av mine klienter som ved hjelp av metoden har spist seg til en bedre hverdag med mindre smerter:

Frisk for sine ledd og mageplager
Friskere for sin fibromyalgi

Jeg ønsker deg gode dager
og god helse

Klem fra Trine 🙂


Trine Dahlmo  –  Helseinspirator  –  NLP Coach Team AS

RELEVANTE INNLEGG:
Hvorfor blogg
Om meg
TIL FORSIDEN

Lettere_Mailsignatur-1

3 thoughts on “Fibromyalgi, den skjulte sykdommen

 1. Inger Ann Berg says:

  Møtte deg faktisk rundt 2002 -/+, og var bl. på matkurs som ga meg mye, var også på noe kurs/forelesing og da sa du noe om min tilstand som redda meg fra diabetes osv ( pankreas/ kronisk ). Er mye plaga med ulike ting, er under ulik utredning, når jeg et ferdig kommer jeg sannsynligvis å ta kontakt. Mvh Inger Ann

  Like

  • helseinspirator says:

   Så godt å høre Inger Ann. Da har du i sannhet stått på som en superhelt for å ta i bruk den kunnskapen du har mottatt. Skjønner at du ikke er helt i mål enda, men underveis. Du er hjertelig velkommen om/når du trenger det. Kanskje finner du også noe på bloggen som kan bringe deg videre. Klem 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s