3 uker som blogger – Status

Bilde-TrineEtter 3 uker som blogger må jeg si jeg trives overraskende godt i rollen. Helseinspirator er blitt overveldende godt mottatt både i min hjemby og i landet generelt.

Her hjemme har vi en sterk kultur for å heie hverandre frem, noe jeg så gledelig fikk merke da jeg med bloggen trådte ut på den nasjonale scene.

Bloggens FB-side har disse 3 ukene fått snart 1.100 følgere, og innleggene er lest 12.000 ganger, av til sammen 8.000 besøkende. Jeg er særlig glad for at hele 7.500 har lest selvhjelpsguiden for de med fibromyalgi. Tusen takk til alle dere som delte, og slik gjorde den tilgjengelig for de som trengte den.

Helseinspirator har allerede kommet inn på den nasjonale blogglistens 100 mest leste blogger, og under kategorien Helse har Helseinspirator de siste dagene holdt seg på de 3 øverste plasseringene. Med en slik flying start er jeg mer inspirert enn noen gang, og gleder meg til fortsettelsen.

Veien videre
I sommer fortsetter jeg å ha fokus på matintoleranser og mage/tarm, og går i høst over til helseplager som kan reguleres via blodsukkerreguleringen, deriblant barnløshet, overvekt, undervekt, type 2 diabetes og kolesterolubalanser.

Du vil også fortsatt få inspirasjon til velsmakende og helsefremmende måltider og møte flere av mine skjønne klienter under «Stjerneeksempler». De har erfart hva som skal til for å nå hele veien frem, og ønsker å inspirere andre til å lykkes.

ZappaSnuseIBøtta.jpg

Zappa har også mer på hjertet om urter og urteterapi; Jeg skal forresten hilse så hjertelig fra han.

Ha en videre god sommer.

Klem fra Trine 🙂


Trine Dahlmo  –  Helseinspirator  –  NLP Coach Team AS

RELEVANTE INNLEGG:
Hvorfor blogg
Om meg
TIL FORSIDEN

Lettere_Mailsignatur-1

 

 

7 thoughts on “3 uker som blogger – Status

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s