2 måneder som blogger – Status

Bilde-Trine

Jeg ønsket med bloggen å bidra til enkeltpersoners trivsel og helse, og til samfunnets holdninger omkring mine fagområder – særlig kosthold, helse og mentale strategier. 2 måneder har gått og Helseinspirators blogg-familie vokser jamt og trutt.

Gjennom bloggen får jeg spredd praktiske helseråd, oppskrifter, matglede og holdninger til stadig flere.

Særlig gledelig er det at innleggene ment å bidra til samfunnets holdninger har fått så stor oppmerksomhet.

Dette er de 5 mest leste innleggene på bloggen:

Nr 1. «Fibromyalgi – den skjulte sykdommen» – Lest 8.469 ganger
Nr 2 «Fornuftige spisetider» – Lest 2.722 ganger
Nr 3 «Er dette usunt Trine» – Lest  919 ganger
Nr 4 Lavkarbolasagne – Lest 806 ganger
Nr 5 «Hjerteinfarkt av egg?» – Lest 690 ganger

Totalt sett er bloggens 46 innlegg lest 27.491 ganger.

Innlegget «Motivasjon til å trene», som nylig er lagt ut, har også skapt stort engasjement. Siden det kun ble lagt ut på Facebook-siden og ikke på bloggen, har jeg ikke lesertall på det.

Selv om blogginnleggene skrives av meg, er det dere som følger bloggen som gir den liv. Når dere deler og kommenterer innleggene sprer bloggens budskap seg og bloggen vokser. Det positive engasjementet gir meg også et solid påfyll av mot og motivasjon til å fortsette dette arbeidet.

Første mål med bloggen “Helseinspirator” var å få den opp og gå. Fra å høyst sporadisk ha lagt ut noe på Facbook til å nå drive en svært så aktiv blogg med tilhørende Facebook- og Instagramkontoer har vært et stort skritt. Mine datakyndige og hjelpsomme døtre har gitt meg lynkurs i hvordan adminsitrere bloggen, fotografere, redigere bilder, filme, overføre data – og alt det som hører med det å drive en blogg. Det gikk jo bra, og det var jo gøy – så da er alt vell så langt…

Det neste målet er å få Helseinspirator på en stødig 1. plassering i kategoriene «Helse» og «Kosthold» på den nasjonale blogglisten. Med en slik plassering vil Helseinspirators budskap få nasjonal oppmerksomhet og posisjon, og dermed muligheten til å være en sterk stemme i samfunnsdialogen.

Antall blogginnlegg som blir lest hver dag trenger i så fall å være ca 3.000. Det innebærer at bloggens facebookside trenger å ha ca 7.000 engasjerte følgere. Den har på disse 2 sommermånedene allerede fått 1.632, så det går riktig vei.

Veien videre
I sommer har jeg hatt hovedfokus på matintoleranser og mage/tarm. Mye er enda ikke skrevet om disse temaene, så flere innlegg kommer. I høst retter jeg særlig fokus på hormonrelaterte tilstander som barnløshet, overvekt, undervekt, kolesterolubalanser, PMS og  metabolsk syndrom.

Først ut er temaet undervekt og overvekt.

Etter 14 dager på “Mat, trening og kjæresteferie” i Provence er Kjell Petter og jeg full av matglede og matideer, så  det kommer flere oppskrifter – både til de spesielle anledningene og til de travle ´hverdagene. Du skal ikke se bort i fra at vi også ser hva vi kan finne av bra ferdigmat på bensinstasjoner og gatekjøkken.

Du får også møte flere av mine skjønne klienter under «Stjerneeksempler»  – de venter spente på å få inspirere deg. Zappa gleder seg også til å komme seg ut i skog og fjell og har en sak om urter han vil blogge om ganske snart.

Høsten står for tur – Det blir hyggelig å nyte den sammen med dere!

Klem fra Trine 🙂


Trine Dahlmo  –  Helseinspirator  –  NLP Coach Team AS

RELEVANTE INNLEGG:
Hvorfor blogg
Om meg
TIL FORSIDEN

Lettere_Mailsignatur-1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s