Lykkes med livsstilsendring – Foredrag

Bilde-Kostholdkonferansen

Jeg har i år den gledelige oppgaven å avslutte Kostreforms kostholdskonferanse i Trondheim med foredraget Lykkes med livsstilsendring. Om jeg med det kan bidra til fornyet inspirasjon til deltakernes unike og ulike livsstilsreiser – blir jeg en svært så fornøyd Helseinspirator.

OM kostholdskonferansen
Lørdag 15. oktober møter kostholds- og helseentusiaster til inspirasjonsdag i regi av Kostreform. Konferansen henvender seg til folk som er opptatt av helsen sin og ønsker et friskere liv. Temaene tar først og fremst opp årsakssammenhengene mellom de livsstilrelaterte sykdommene og den moderne industriproduserte maten. I tillegg blir det mange gode råd om hvordan du kan legge om til et helsebringende kosthold.

Informasjon om konferansen: http://kostholdskonferansen.no/trondheim/

Dette skriver Kostreform om foredraget “Lykkes med livsstilsendring:

– Lykkes med livsstilsendring

v/Trine Dahlmo, NLP Coach Team AS og Helseinspirator.com

– Trine er ernæringsrådgiver, Biopat og NLP Master Trainer, og har med sin mangeårige klinikk- og utdanningspraksis kunnskap og erfaring om hva som skal til for å lykkes med en livsstilsendring. Hun vil med dette engasjerende foredraget gi deg konkrete og handlekraftige strategier som kan motivere deg på veien til din gode livsstil.

Trine Dahlmo er siste foredragsholder på konferansen og det med god grunn. Trine er nemlig ekspert på motivasjon. Hun har mangeårig erfaring med ernæringsrådgivning og livsstilsendring. Hun har en lang og bred utdanning med hovedvekt på sykdomslære, ernæring, lederskap og motivasjon. Hun er sammen med Lena Kralicek eier av den tverrfaglige klinikken NLP Coach Team i Mo i Rana. Her jobber hun til daglig med veiledning av privatpersoner, grupper, familier og bedrifter. Som helseinspirator jobber hun målrettet med klienter som ønsker bedring av sine helseplager gjennom varige livsstilsendringer. Overvekt, hormonproblematikk, tarmplager, metabolsk syndrom, utmattelse, allergi og matintoleranser er noe av det Trine jobber med. Hun driver dessuten en ren coachingpraksis hvor NLP (Neuro Linguistic Programming) er hennes viktigste arbeidsverktøy, ett av de mest brukte metodene innen motivasjon, ledelse og måloppnåelse. Trine er også faglig ansvarlig for NLP Coach Team sine ICNLP-godkjente utdannelser, og for Ernæringsterapistudiet. Denne engasjerte damen er dessuten forfatteren av livsstilbloggen «Helseinspirator».

Trine vil fortelle oss hva som kreves for å lykkes med livsstilsendringer. Hun vil blant annet snakke om motivasjon, dele konkrete råd og legge frem handlekraftige strategier som hjelper deg til å nå målene du setter deg. Gled dere til et innholdsrikt foredrag fra en erfaren dame med bein i nesa. Dette blir en perfekt avslutning på konferansen og en perfekt start på veien mot din nye livsstil.

—–

OM kostreform
Foreningen Kostreform for bedre helse er en uavhengig, helsepolitisk organisasjon med formål å endre de offentlige kostholdsrådene med basis i oppdaterte forskningsresultater og erfaringer. Foreningen arbeider aktivt for å fremme et kosthold med stor andel ferske, naturlige råvarer med færrest mulig tilsetningsstoffer og også kosthold med begrenset innhold av karbohydrater. Foreningen vektlegger menneskers individuelle behov ut fra alder, helsetilstand og andre fysiologiske forskjeller.

Mer informasjon om kostreform: http://kostreform.no/

Jeg er medlem og støtter kostreforms arbeid.

Trine 🙂


Trine Dahlmo  –  Helseinspirator  –  NLP Coach Team AS

RELEVANTE INNLEGG:
Hvorfor blogg
Om meg
TIL FORSIDEN

Lettere_Mailsignatur-1

2 thoughts on “Lykkes med livsstilsendring – Foredrag

 1. Hege says:

  Hei Trine,
  Jeg hadde gleden av å høre foredraget ditt på Kostholdskonferansen i Trondheim, og jeg ble superimponert og inspirert! 👏🏻 Jeg synes du har et humoristisk og herlig engasjement , og synes du er godt til å formidle hvordan man skal lykkes med en livsstilsendring – uten at du kommer fram med “pekefingeren”. Er så enig med deg når du sier at en livsstilsendring handler om så mye mer enn mat, og at vi må kvitte oss med den dårlige samvittigheten som i så stor grad påvirker oss.Tusen takk for en inspirerende avslutning på Kostholdskonferansen! Håper du kommer tilbake til Trondheim igjen snart.
  Ønsker deg en superfin høst, og gleder meg til å følge deg videre her på bloggen din! 🍂🍃
  – Hege

  Like

  • helseinspirator says:

   Tusen takk snille Hege 🙂 Nå ble jeg veldig glad. Det er så godt å få tilbakemelding på at det budskapet jeg brenner sånn for kommer frem – og akkurat slik jeg ønsket det. Og det er veldig koselig at du er med i blogg-familien. Vi følges…. God helg og nydelig høst til deg også Hege. Stor klem fra meg 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s