Ostesmørbrød – Lavkarbo

ostesmorbrod

Ostesmørbrød blir jo aldri feil. Med lavkarbobrødskiver ferdig oppskjært i fryseren, og pesto, hvitost, tomat og skinke i kjøleskapet – er det lett å lage et lite festmåltid i farta.

Siden tomatpureén er ganske søt bruker jeg i stedet pesto når jeg vil lage meg en lavkarboversjon av ostesmørbrød. Jeg kjøper ferdig pesto på glass.

Helseinspirators lavkarbobrød er fast selv når det er nybakt, i motsetning til mange andre lavkarbobrød jeg har laget. Jeg får derfor til å skjære ganske tynne skiver av det, som jeg fryser ned i porsjoner. De frosne brødskivene trenger ikke å tines før ostesmørbrødet lages til og grilles i steikovnen.

Helseinspirator sitt bilde.Legg ostesmørbrødene på en bakeplate og sett den høyt i ovnen. Grill til osten er sprø og gylden. Liker du osten skikkelig sprøstekt, slik jeg gjør, får du noen sorte flekker med på kjøpet. Det er akkurat slik det skal være.

Jeg ønsker deg en god matstund

… og en god helse

Trine 🙂


Trine Dahlmo  –  Helseinspirator  –  NLP Coach Team AS

RELEVANTE INNLEGG:
Hvorfor blogg
Om meg
TIL FORSIDEN

Lettere_Mailsignatur-1
(klikk på bildet for info)

 

One thought on “Ostesmørbrød – Lavkarbo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s