Fiskekaker i pita

fiskekakerpitaservert

Jeg fikk liksom ikke kontakt med avdelingen for gode middagsideer der jeg ruslet rundt blandt matvarehyllene i håp om at inspirasjonen skulle slå ned i meg. Da fikk jeg øye på et nytt produkt – Fiskekaker fra “Gode hav”. En sjekk av innholdsdeklarasjonen viste et høyt innhold av fisk og gode råvarer. Jeg konkluderte med at de så lovende ut, og puttet dem i kurven. Oppmuntret av den gode starten kom resten av idéen av seg selv og jeg bestemte meg for å lage fiskekaker i pitabrød med en deilig dilldressing til.

Det ble kjempegodt, og særlig positiv ble vi til fiskekakene som ikke var så salte som tilsvarende produkter. Et lite hint av chili i dem gjorde dem dessuten ekstra smaksrike. Alle ummet fornøyd ved måltidet, og da ble jeg jo litt stolt og glad for å ha bidratt til en god matstund. Denne retten kommer definitivt på matbordet flere ganger.

Du trengerravarene-fiskepita
FiskekakerBilderesultat for red curry paste
Pitabrød
Salat. Vi valgte crispie
Rødløk
Tomat
Kesam
1 plante dill
1 sitron (er ikke med på bildet)
Red curry paste (se eget bilde)
Salt

Slik gjør du:
Stek fiskekakene på moderat varme i en teflonpanne.Du trenger ikke smør eller olje.Varm pitabrødene i steikovnen. Skjær opp tomatene og rødløken. Vask salaten. Lag dressingen slik: I en boks kesam blander du inn 1 stor teskje red curry paste, sitronsaft tilsvarende 3-4 spiseskjeer, grovkvernet salt (ca 1 ts), en neve hakket dill.

dill

Del pitabrødene i to og fyll dem med grønnsaker, fiskekake og dressing.

Server og nyt!

Kanskje har du også lyst til å lese Helseinspirator tester fiskekaker. Kjell Petter og jeg ga flere fiskekaker terninkast 6.

Vi ønsker deg gode matstunder
og god helse

Trine og Kjell Petter 🙂

Kategori: TD Metodens Mager-tallerken


Trine Dahlmo  –  Helseinspirator  –  NLP Coach Team AS

RELEVANTE INNLEGG:
Hvorfor blogg
Om meg

TIL FORSIDEN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s