Min 1. dag som forfatter

cover2_transparent_medramme

Boken jeg har gått svanger med i flere år er nå sendt til trykk, og jeg kjenner det som da barna flyttet hjemmefra og jeg engstet meg for om de hadde fått med seg alt de trengte. Burde jeg ha lest korrektur enda en gang, justert litt på et avsnitt. Bare litt til …

Venner og familie har hjulpet meg med korrekturlesingen, så nå ER det bra nok… Beskjed til meg selv: Gi slipp! Det blir godt nok.

En av mine kreative døtre har laget illustrasjonen til forsiden som du ser over, og jeg elsker den!

I dag er min første dag på lenge uten manuskriptet å plundre med, og det var rart å stå opp uten at det ventet på meg. Men, nå er det ugjenkallelig gjort. Et nytt kapittel – som forfatter har begynt, og jeg aner ikke hva som venter.…

Boken jeg så lenge har jobbet med heter Et lettere liv med TD-metoden og handler om hvordan gi seg selv en lettere hverdag og et lettere liv. Boken er klinisk renset for utrivelige kostholdsforslag, et moralistisk forhold til mat og unødvendige begrensninger. Her finnes heller ikke lange matvarelister som må pugges eller et vanskelig fagspråk. Boken er i stedet fylt med enkle forklaringsmodeller, handlekraftige tiltaksplaner og et motiverende tankesett som vil hjelpe leseren med å nå sitt vekt- og helsemål på en svært så overkommelig måte. Jeg tror at denne boken vil gjøre mange håpefull og glad, og vaksinere mot samfunnets urealistiske krav til vellykkethet, dårlig samvittighet og annet giftig tankegods som kan frarøve gode mennesker den motivasjonen de trenger for å nå hele veien frem.

Jeg har i alle mine år som terapeut aldri tilhørt noe fagmiljø – jeg har tilhørt mine kunder og fulgt deres erfaringer. Selv om boken er ført i pennen av meg, er den derfor i realiteten en gave fra mine skjønne klienter til alle de som trenger den. De ønsker å bidra til at flere finner en vei til et lettere liv, fylt med mestring og glede. De vet at det er den veien som fører hele veien frem… for de har gått den selv.

Det vil glede oss om boken tas godt i mot, og gjør godt for mange

Hva er TD-metoden?

Klem fra

Trine og Co 🙂

Dette blogginnlegget er skrevet 10. januar 2017. Den omtalte boken er  utsolgt. Ny bok om tilsvarende tema – Lettere – slank med fornuft – er utgitt via forlaget Cappelen Damm. Metodne kan også læres via nettkurs (trykk på bildet under for info)

nettkurset-felllesskapv4

 


Trine Dahlmo  –  Helseinspirator  –  NLP Coach Team AS

RELEVANTE INNLEGG:
Hvorfor blogg
Om meg
TIL FORSIDEN

Lettere_Mailsignatur-1

 

8 thoughts on “Min 1. dag som forfatter

    • helseinspirator says:

      Åhh – pjuh. Ja det er så godt at den nå endelig er ferdig. Det kjennes som om jeg har vært storgravid i flere år. Det har vært velidg fint å dele veien hit med deg Laila 🙂 Fortsettelse følger… Klem fra meg 🙂

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s