Boken – nå tilgjengelig

boklansering

Første bok ut i serien “Helseinspirators selvhjelpsbøker” fås nå via nettbutikk og bokhandlere. Det vil glede meg om Et lettere liv med TD-metoden kan gi mange mennesker påfyll av kunnskap og motivasjon på veien til sitt lettere og friskere liv, både til den første strekningen med vektreduksjon og på den etterfølgende strekningen hvor det jobbes med å beholde resultatet for alltid. Jeg håper også at den kan bidra til å endre samfunnets holdninger omkring kosthold, helse og vektreduksjon – holdninger som gjør det mer overkommelig å lykkes med våre viktige livsstilsprosjekter.

I denne boken vil du møte flere av mine skjønne klienter. De har selv hatt sine unike mål og fulgt sine personlige reiser. For noen har det vært snakk om å få leve om 5 år, og for andre har det vært snakk om å passe i en mindre klesstørrelse. Det ene målet er ikke bedre eller dårligere enn det andre. Alle vet selv best hva de trenger.

Boken er fylt med enkle forklaringsmodeller, handlekraftige tiltaksplaner og et motiverende tankesett som vil hjelpe deg å nå ditt vekt- og helsemål på en svært så overkommelig måte. Jeg tror at denne boken vil gjøre mange håpefulle og glade, og vaksinere mot samfunnets urealistiske krav til vellykkethet, dårlig samvittighet og annet giftig tankegods som kan frarøve gode mennesker den motivasjonen de trenger for å nå hele veien frem.

I TD-metoden er det ingen konflikt mellom karbohydratene og fettet. De kan begge være ingredienser i et helsefremmende og vektreduserende kosthold. Det er heller ikke nødvendig å være sulten eller på andre måter lide mens vekten pent og pyntelig går ned, heller ikke å lage mat etter oppskrifter eller handle inn fremmede ingredienser i spesialbutikker. Vektreduksjonskosten kan faktisk være ganske lik den kosten man allerede har. Vi har tross alt allerede brukt mange år på å øve inn de vanene vi nå har. Beholder vi så mange som mulig, blir det færre endringer som krever vår tid og oppmerksomhet.

Boken er basert på prinsippet om den brede vei. Når man har mange kostholdsmessige valg og kan nyte det meste av det man liker, er det lettere å følge vektreduksjonskosten hele veien frem.

– En bred vei er lettere å følge enn en smal –

Jeg håper boken kan bidra til at mange når sine mål, og både underveis og etter livsstilsendringen får gode dager og et godt liv.

Dette er hva lesere av boken har uttalt:

“Super bok, ingen nei eller fymat, men gode råd og veiledning til å finne sin egen vei til et lettere liv” (Ref. FB-siden til Helseinspirator)

“Kjøpte boka fordi jeg trengte litt Trine-inspirasjon. Lærte mye nytt, TD-metoden passer meg utmerket!” (Ref. FB-siden til Helseinspirator)

«Boka til Trine er både logisk, lettfattelig, annerledes og inspirativ – løp og kjøp !!» Roger 🙂 (Ref. http://www.ebok.no)

“Her læses å læres Takk førr super bok” (Ref. FB-siden til Helseinspirator)

“Lettfattelig og lettlest og ikke minst lettet over at man faktisk kan spise det aller meste som gir livet glede og samtidig er bra for oss” (Ref. FB-siden til Helseinspirator)

 «Fornuftig og forståelig
Årets bok sier jeg bare! En så fantstisk bra og lettlest bok med et interesssant og lett forståelig innhold. Denne boken har hjulpet meg til både et lettere liv, men ikke minst mye mer energi og glede i hverdagen. Anbefales på det sterkeste! Denne dama kan virkelig sakene sine». Anne-Lise 🙂 (Ref. http://www.ebok.no)

«Finn din vei:
Denne boken vil jeg virkelig anbefale. Herlig å lese en bok innenfor dette temaet som er så positiv og appelerer til matglede, noe jeg setter høyt 🙂 Har virkelig hjulpet meg å finne min vei til et kosthold som gir helse og glede. Sier bare løp og kjøp!!!»  Lena 🙂 (Ref. http://www.ebok.no)

Noe nytt
“Denne boken gir et nytt, mer helhetlig syn på debatten om mat, og tilbyr i samme bok TD metoden, en metode som innebærer veiledningslinjer i matveien som kan gi et lettere liv. Metoden er mer overkommelig i hverdagen enn mye annet jeg har vært borti, og tilbyr lettere sinn så vell som kropp, følte jeg. Lettleselig, med god faglig forståelse. Anbefales. Et uvurdelig synspunkt sårt trengt i dagens samfunn.” marainthedark (Ref. http://www.ebok.no)

Relatert innlegg: Hva er TD-metoden?

Dette blogginnlegget er skrevet 27. januar 2017. Den omtalte boken er per i dag 27.12.2017 utsolgt. Ny bok om tilsvarende tema – Lettere – slank med fornuft – ble utgitt via forlaget Cappelen Damm 4. januar 2018. 

Metoden kan også læres via NETTkurset Lettere med TD-metoden (Klikk på bildet under for info)

980x300

Klem fra

Trine 🙂


Trine Dahlmo  –  Helseinspirator  –  NLP Coach Team AS

RELEVANTE INNLEGG:
Hvorfor blogg
Om meg
TIL FORSIDEN

Lettere_Mailsignatur-1

2 thoughts on “Boken – nå tilgjengelig

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s