En E-bok er forløst

E-bokPublisering

I dag kom E-boken av Et lettere liv med TD-metoden ut. Det var en stor milepæle!! Herved ligger boken ute på en offisiell nettbokhandel.

Hva er TD Metoden?

Ebok var den første nettbokhandelen jeg signerte avtale med, i går signerte jeg en avtale med Bokbasen og neste uke forventer jeg å sluttføre en avtalen med enda en nettbokhandel.

Å vite at jeg på denne måten kan nå en hel verden med boken, og slik hjelpe mange mennesker til å finne en overkommelig og gledesfylt vei til et lettere og friskere liv – gleder meg mer enn jeg har ord for å beskrive.

Å bli forfatter var ganske enkelt. Boken bare rant over og havnet mellom 2 permer (og nå også som digital E-bok). Å bli forlegger bød derimot på store utfordringer. Jeg ante ingenting om forlagsbransjen og visste knapt hvor jeg skulle starte for å finne ut hvordan boken kunne tilgjengeliggjøres hos bokhandlere. Jeg startet der hvor så mange andre starter – jeg leste meg opp på Google. Der fant jeg ett spor, som ledet meg til ett nytt spor, som ledet meg til ett nytt spor – og smått om senn begynte jeg å forstå hvordan denne bransjen fungerte og begynte å ta kontakt med de riktige menneskene for å gjøre avtaler om distribusjon av boken.

Med dagens publisering på Ebok er forlaget “Healthinspirer publishing” nå i gang med å legge ut boken på offentlige plattformer i både Norge og utlandet. Uendelig mange timer spekulering og leting ligger bak dagens milepæle – og i tillegg mange timer prøving og feiling for å forstå hvordan jeg teknsisk sett skulle laste boken opp i nettbokhandelen. Tid, tålmodighet og noen nordnorske gloser – så var det plutselig gjort, og nå går jeg bare her og gliser fra øre til øre og kjenner meg som et teknisk geni.

Dette var jo ikke så vanskelig, tenker jeg nå, og kjenner meg litt uovervinnelig. Det er forøvrig nøyaktig det motsatte av det jeg tenkte i forgårs da jeg bare hadde lyst til å sette meg på kne i gågaten og rope hjeeeelp!!

Fødselssmertene ble imidlertid raskt overskygget av dagens gledesfylte forløsning, og alt er vell med forfattermammaen og den lille blå babyen.

– Så langt, så godt!

I løpet av uken blir boken tilgjengelig som papirutgave og E-bok gjennom Bokbasens portal Mentor. Herfra får alle Norges bokhandlere tak i boken.

Og i går begynte vi innspilling av lydboken.

…. oooog jeg har en fantastisk flink og hyggelig mann på saken med å oversette boken til Engelsk, så det blir både Engelsk E-bok og lydbok om litt.

…. ooog i sommer får jeg skrevet ferdig neste bok i serien “Helseinspirators selvhjelpsbøker”.

Så dette går jo riktig så bra, og jeg koser meg.

DSC00082.jpg

Klem fra

Trine 🙂

Dette blogginnlegget er skrevet 27. januar 2017. Den omtalte boken er per i dag ikke lenger tilgjengelig som E-bok og papirutgaven er utsolgt. Ny bok om tilsvarende tema – Lettere – slank med fornuft – er utgitt via forlaget Cappelen Damm 4. januar 2018. Metoden kan også læres via nettkurs (klikk på bildet for info)

nettkurset-felllesskapv4


Trine Dahlmo  –  Helseinspirator  –  NLP Coach Team AS

RELEVANTE INNLEGG:
Hvorfor blogg
Om meg
TIL FORSIDEN

Lettere_Mailsignatur-1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s