Biola snacks

BiolaNaturellMandelflak.jpg

Biola naturell med mandelflak er et måltid jeg setter stor pris på. I perioder er det frokosten min og ofte er det det lille måltidet jeg tar meg når jeg er småsulten eller bare har lyst på noe enkelt og godt. Mandelflakene er så sprø og søte, og biolaen er så fyldig og god. Mmmmm – jeg elsker denne deilige smakskombinasjonen. Et ekstra gode med måltidet er at mandlene er stappfulle av gode fettsyrer og andre næringsstoffer, og at biolaen inneholder nyttige melkesyrebakterier. Jeg blir rent lykkelig av å fore mine flittige tarmbakterier med slikt de liker, og melkesyrebakterier vet jeg jo de setter stor pris på.

Biola naturell med mandelflak er derfor både godt for ganen og helsen. DET er en kombinasjon jeg er særlig begeistret for. Om du ønsker å handle inn til dette deilige måltidet, let etter de store posene med mandelflak. De små koster mye og varer ikke særlig lenge. Det finnes en større pose med mer i. Mandlene i de store posene er dessuten større og litt tykkere, og derfor mer sprø.

Slik gjør du:
1 god spiseskje mandelflak i en kopp biola naturell

Det er det hele.

Nyt den gode konsistensen og den friske smaken.

Kanksje har du også lyst til å lese Kefir – Bestemors styrkedrikk.

Jeg ønsker deg gode dager og god helse

Trine 🙂

Kategori: TD Metodens Fet-tallerken , fruktoseredusert, glutenfri


Trine Dahlmo  –  Helseinspirator  –  NLP Coach Team AS

RELEVANTE INNLEGG:
Hvorfor blogg
Om meg
TIL FORSIDEN

Lettere_Mailsignatur-1
(klikk på bildet for info)

 

One thought on “Biola snacks

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s