En milepæle for min blå baby

ADlibrisI dag har jeg bare nytt å søke opp boken min hos alle Norges nettbokhandlerne, og ellers ikke fått gjort stort «fornuftig». Det er rent overveldende å se at boken faktisk dukker opp når jeg søker etter den og at Adlibris i tillegg har gitt den ekstra oppmerksomhet og lagt den inn under «nyheter».

Når jeg ser min lille blå baby i så godt selskap kjenner jeg meg nesten som en vaskeekte forfatter, og jeg innrømmer at jeg er litt stolt over at mitt lille prosjekt har nådd så langt.

Øyeblikks-rapport fra Mobekken over og ut 🙂

Klem fra

Trine 🙂

Dette blogginnlegget er skrevet 20. mai 2017. Den omtalte boken er utsolgt. Ny bok om tilsvarende tema – Lettere – slank med fornuft – er utgitt via forlaget Cappelen Damm. Metoden kan også læres via nettkurs (klikk på bildet under for info)

nettkurset-felllesskapv4


Trine Dahlmo  –  Helseinspirator  –  NLP Coach Team AS

RELEVANTE INNLEGG:
Hvorfor blogg
Om meg
TIL FORSIDEN

Lettere_Mailsignatur-1


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s