Kylling Korma – fastfood

Korma-RåvareneDenne serien med smaksrike sauser er en av våre favoritter hjemme. De er laget av skikkelige råvarer og smaker himmelskt. De er raskt og enkel å lage. Fastfood er supre saker i hverdagen.

For ordens skyld: Jeg tar ikke imot betaling for omtale eller reklame for produkter innenfor mitt fagområde, dvs mat og kosttilskudd. Jeg ønsker at du som leser av bloggen skal være trygg på at mine uttalelser kun er faglig motiverte.

KormaEmbalasje

Ingrediensene viser at sausen inneholder gode råvarer, og næringsinnholdet at den passer til en Nøytral-tallerken (bittelitt over på karbohydratene, men OK). Den smaker kjempegodt slik den er, og trenger egentlig ikke noe tilbehør. Eventuelt kan du ha en klatt kald rømme i porsjonen du spiser, da blir måltidet en Fet-tallerken. Serverer du den med ris til slik som på bildet under, blir det en Mager-tallerken.

Kormaservert

Vi ønsker deg gode matstunder
… og god helse

Trine og Kjell Petter 🙂

Kategori: TD Metodens Mager-tallerken


Trine Dahlmo  –  Helseinspirator  –  NLP Coach Team AS

RELEVANTE INNLEGG:
Hvorfor blogg
Om meg
TIL FORSIDEN

Lettere_Mailsignatur-1

One thought on “Kylling Korma – fastfood

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s