Reisebrev 1 – Hjemmeferie

Naturbilde

Dette innlegget er en fortsettelse av blogginnlegget Frankrike ferie – hjemme.

Fredag
Etter noen dager med gråvær var det fint å stå opp til strålende solskinn. Morgenyogaen tok jeg derfor på plenen under åpen himmel, og ullundertøyet ble erstattet med lettere klær. Vindens rasling i løvet, lydene fra byen som våknet og varme solstråler på bar hud lullet meg inn i en fredfylt ro der jeg som i et pantomimespill fløt gjennom yogaøvelsene. Da jeg etterpå ble liggende på rygg å se opp i himmelen så jeg en ørn seile så sterkt og stille langt der oppe i det blå. Jeg lå lenge og betraktet ørnen og skyene. Stillhet.

 Yoga1

Etter en god frokost med yoghurt naturell, mandler og bringebær + sterk og god kaffe, dro Kjell Petter, Zappa og jeg til fjells og gikk innover mot Sløykvollan.

Frokost.jpg

Det var magisk å oppleve det varme solskinnet på kroppen og samtidig se snødekte fjelltopper rundt oss. Som bildet over viser kom vi til et lite vann hvor det enda lå snø fra vinteren. Noe så vakkert!

Det slo oss hvor vakker norsk natur er. Det var som å gå i et maleri med irrgrønne åser, kritthvite fjelltopper og dypblåe vann. Og spredd utover landskapet – blomster i ulike farger. På himmelen laget skyene de festligste formasjoner.

EnSky

Vi rastet på en stein og spiste proteinmuffinser fra baksten igår mens Zappa lå ved siden av steinen og betraktet to menn som gikk forbi.

TrineKjellPetter

På turen traff vi en mann som hadde vært på fisketur ved Stangfjelltjønnen. Vi fikk oss en trivelig prat og han kunne fortelle at det var godt med fisk å få der og at han hadde fått fisk til frokosten hver dag.

På tur tilbake fra Sløykvollan stoppet vi ved et kratt full av gullris, så nå har jeg gullris på tørk hjemme som det blir urteté av.

GullrisSommerfugl

En god middag og en lur på sofaen senere, gjorde jeg klar på terrassen til veninnebesøk med Sidsel og Trine som jeg møtte som student på BI. I hverdagen blir det bare alt for lite tid til slike stunder. Med hjemmeferie ble denne trivelige kveldsstunden mulig.

HagenVenner

Da jeg noen timer senere dro dynen over meg for å sove tenkte jeg på for en innholdsrik og fin dag vi hadde hatt. Null stress og likevel rakk vi så mye. Det er ferie det! 🙂

Fortsettelse Reisebrev 2 – Hjemmeferie

Ferieklem fra Trine 🙂


Trine Dahlmo  –  Helseinspirator  –  NLP Coach Team AS

RELEVANTE INNLEGG:
Hvorfor blogg
Om meg
TIL FORSIDEN

Lettere_Mailsignatur-1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s