Mitt beste skjønnhetstips

Trine-Skjønnhetstips

I dag har jeg møtt mange usedvanlig vakre mennesker, og med beundring betraktet hver og en av dem. Det var så behagelig å være i deres nærhet. Noen var unge, andre gamle. Noen var tykke, andre tynne. Noen hadde skjeve tenner, andre rette. I all sin ulikhet hadde de likevel noe til felles – de var alle så vakre.

Jeg tenker på julebordene som venter og alle de som urolig lurer på om antrekket vil skjule skavankene – grevinnearmene, cellulittene, bilringene eller noe av det andre på den offisielle liten over slikt vi bør skjule, utslette, forbanne. Vi vil jo så gjerne være fine – høste andres anerkjennede blikk, få tommelen opp – innfri.

Da jeg var ung holdt jeg på å gå til grunne av fortvilelse over alle mine feil og mangler. Når jeg nå er en godt voksen dame på snart 50 år, og ser tilbake på mitt yngre meg, kan jeg ikke fatte at jeg ikke forsto hvor nydelig jeg var. Etterhvert som alderen nå naturlig bidrar til at såkalte skavanker blir stadig flere, føler jeg meg faktisk vakrere enn noen sinne – stikk i strid med hva jeg i yngre år ville trodd skulle skje. Årsaken er at jeg endelig har forstått hva som gjør mennesker vakre. Jeg har nemlig oppdaget et rent magisk skjønnhetstriks, og deler det nå med dere. Når det tas i bruk vil absolutt alle bli vakre og vene – ja, rent pene. Det er gratis, lett tilgjengelig og virker umiddelbart.

Det magiske skjønnhetstrikset er å vise andre interesse. Store interesserte og aksepterende øyne og ører er det vakreste du kan kle deg i – både til hverdag og fest. Da vil du garantert høste andres anerkjennelse. Tenk bare hvor godt du selv synes det er når noen virkelig ser deg – med tillitt og aksept. Om de også åpner ørene for det du har å si og viser at de virkelig hører deg og er interesserte – da er magien der. Da vil du garantert synes at den som gir deg denne gaven er usedvanlig vakker, og du vil også selv føle deg vakker i denne personens nærvær. I slike magiske møter er det ingen som tenker over om øynene som møter hverandre er unge eller gamle eller om tennene som blottes i vennlige smil er rette, skjeve eller flekkede.

Den indre skjønnheten – den som kommer av din vennlige interesse, er noe du alltid vil ha muligheten til å kle deg i. Den vil alltid være det antrekket som best fremhever dine aller beste sider.

Trine 🙂


Trine Dahlmo  –  Helseinspirator  –  NLP Coach Team AS

RELEVANTE INNLEGG:
Hvorfor blogg
Om meg
TIL FORSIDEN

Lettere_Mailsignatur-1
(klikk på bildet for info)

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s