Sukkerfri dipmix

Dipp-Gulrot-ServertEn av mine matentusiastiske klienter tipset meg om at hun hadde funnet et dipmix uten tilsatt sukker og tilsetningsstoffer i en dagligvarebutikk. Dermed bar det rett etter jobb ut på spaningsrunde for å finne det omtalte produktet. I avdelingen for potetgull, dip og annet snacks fant jeg dippen fra Sørlands chips. En liten sjekk på innholdsdeklarasjonen viste at den kun besto av økologisk krydder.

For ordens skyld: Jeg mottar ikke sponsorinntekter fra produsenter av matvarer som omtales i bloggen.

Jeg lette forgjeves etter informasjon om karbohydratmengden i dippen og ressonerte meg i stedet frem til at den i alle fall måtte være 50 %, som er ca. det mange krydder inneholder, deriblant paprika som var hovedingrediensen i dipmixen. Sammenlignet med for eksempel Holidaydip, var ikke forskjellen så stor. Forskjellen lå mer i at karbohydratene kun kom fra krydder og at ingen andre ingredienser var tilsatt.

Hjemme hadde vi en pakke fargerike gulrøtter, handlet i nabobyen Hemavan, som egnet seg ypperlig til måltidet jeg nå planla.

Gulrøtter

Da trengte jeg bare å putte 1 boks kesam i handlekurven, så hadde jeg alt jeg trengte til å lage litt kveldssnacks til Kjell Petter og meg.

Gulrøttene ble skrellet og skjært i staver og dipmixen ble rørt ut i kesamen. Enkelt, raskt og veldig godt!

Vi ønsker deg gode matstunder og god helse

Trine og Kjell Petter 🙂

Kategori: TD Metodens Mager-tallerken.


Trine Dahlmo  –  Helseinspirator  –  NLP Coach Team AS

RELEVANTE INNLEGG:
Hvorfor blogg
Om meg
TIL FORSIDEN

980x300

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s