Helseinspirator internasjonalt

HelseinspiratorFlagg_engelsk-

Helseinspirators Engelskspråklige blogg-motstykke – Healthinspirer.com – er herved oppe og går. Med den når jeg også utenfor landets grenser med inspirasjon som kan bidra til mine medmenneskers gode helse, mat- og livsglede. Det gleder meg stort at bloggen etter langt tids planlegging endelig har kommet i havn!

Foruten at den engelskspråklig bloggen har sin egen verdi, inngår den også i min satsning på å slå gjennom internasjonalt som forfatter. Om noe skal skje om 1 år – 3 år – 5 år – 10 år, må frøene sås lenge før. Jeg tror på grundig og metodisk arbeid over tid – det pleier å føre til mål!

Avgjørende for at bloggen ble en realitet er at min allierte – Svein-Arne Johnsen– har sagt seg villig til å oversette de norske tekstene fra Helseinspirator til engelsk. Det er en formidabel jobb – som han har har påtatt seg med et stort, entusiastisk og skjeggete smil. Sammen skal vi nå mange med det budskapet vi mener verden så sårt trenger

– at vi alle er unike og perfekte mennesker, og kan nå våre mål i livet
om vi følger vår egen vei –

Den engelskspråklige bloggen blir en kopi av den Norske. Jeg legger i den følgende tiden ut ca. ett innlegg i uken – innlegg som allerede er publisert på den Norske bloggen. Innleggene deles på Healthinspirers tilhørende Facebook og Instagram-kontoer.

Mens Svein-Arne vil være ansvarlig for alle oversettelsene i starten, har jeg som ambisjon å kunne oversette noen av oppskriftene selv sånn etterhvert. I 1. omgang er jeg fornøyd med å kunne svare på kommentarer og skrive korte tekster på bloggens Facebook og Instagramkontoer med relativt godt språk, uten å bruke år og dag på å få det til. Jeg øver for tiden på Engelsk via TelefonAPP, Svein-Arnes oversettelser og i samtale med jentene mine, som atter en gang stiller opp for sin gamle mor :). Jeg gleder meg til å bli trygg på Engelsken igjen og med større letthet kunne kommunisere med verden på verdensspråket.

Men først de små gleder – Det blir nå spennende å følge med på om den Norske blogg-familien får utenlandske venner, så får resten komme senere.

Om du kjenner noen som ønsker å følge den engelskspråklige bloggen kan du sende dem denne linken til bloggen.

Trine 🙂


Trine Dahlmo  –  Helseinspirator  –  NLP Coach Team AS

RELEVANTE INNLEGG:
Hvorfor blogg
Om meg
TIL FORSIDEN

Lettere_Mailsignatur-1
(klikk på bildet for info)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s