Reker og “loff”

Rekerogloff

Reker, smør og majones på loff – Så enkelt og så godt! Her om dagen hadde de store ferske reker på fiskebua. En uimotståelig fristelse jeg med den største glede falt for. Smør og majones hadde jeg allerede, så da trengte jeg bare å stikke innom dagligvarehandelen for å få med meg et proteinbrød. Resultatet ble en deilig lunsj, med rester til kvelds. Dobbel glede!

Måltidet ble med dette proteinbrødet en Fet-tallerken, og passer derfor inn i TD-metodens vektreduksjonskosthold. For de som tåler hvete og gluten, er dette brødet et godt alternativ til loff og brød bakt av vanlig mel. Om du ikke følger et vektreduksjonskosthold, kan vanlig loff brukes. Spiralloff er vår favoritt, som bringer med seg minner fra barndommen på 80-tallet.

For ordens skyld: Jeg mottar ikke sponsormidler for produkter som omtales i bloggen.

Dette proteinbrødet bakes av Bakeriet, og er derfor ikke tilgjengelig over hele landet. Kanskje finnes det andre brød andre steder med så lavt karboinnhold? Alternativt kan du bake lavkarbobrød selv. Her er noen alternativer med enda lavere karboinnhold, og som dessuten er glutenfrie:

Helseinspirators lavkarbobrød: servert-trineslavkarbobrod

Helseinsprators lavkarbolapperlavkarbolapper-tallerken

Per i dag er ingrediensen Fibrex (sukkerroefiber) ikke å få tak i alle dagligvarebutikkene da de er fri hos noen leverandører. Sliter du med å finne denne ingrediensen, kan den også bestilles på nettbutikker. Søk på Fibrex så finner du. Jeg har nettopp handlet inn noen pakker slik at jeg har en stund og kan nyte mine lavkarbobrødskiver med deilig pålegg.

Vi ønsker deg gode matstunder og god helse

Trine og Kjell Petter 🙂

Kategori: TD-metodens Fet-tallerken, laktosefri


Trine Dahlmo  –  Helseinspirator  –  NLP Coach Team AS

RELEVANTE INNLEGG:
Hvorfor blogg
Om meg
TIL FORSIDEN

Lettere_Mailsignatur-1
(klikk på bildet for info)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s