Kokeboken løpes inn

KokebokLøpesInn-Bilde

Etter en treg start, begynner manuskriptet til kokeboken endelig å ta form. Lik alle andre jobber er også skriving noe det må hukes av tid til å gjøre – for så å bare sette i gang å gjøre det, inspirert eller ikke.

Jeg vet av tidligere erfaringer at løpeturer løsner skrivesperren og får kreativiteten til å flyte fritt. Det hjalp også denne gangen. Noen gode løpeturer med heavy metal på øret fikk meg over kneika. Løpingens monotone bevegelser og musikken setter meg i en enormt kreativ tilstand, og ord for ord, bilde for bilde falt bokens struktur og innhold på plass. Nå er jeg i gal professor-modus og skriver intenst så det klaprer i tastaturet. Jeg klarer ikke å tenke på noe annet og vil bare være i fred i min kreative og engasjerte boble. Venner og familie kjenner meg godt og lar meg med godmodige smil pusle med mitt. Jeg kommer snart ut av boblen min, mest sannsynlig med litt stiv rygg, men dog så fornøyd. Tre måneder yoga-ferie i egen hage retter opp skrivebelastningene – det ordner seg.

FrankrikeHjemme

Mitt mål med mitt forfatterskap er å gjøre trivsel og god helse tilgjengelig for flere. Mine skjønne klienter, i min snart 20-årige klinikkpraksis, har vært min store inspirasjonskilde i min søken etter hvordan kostholdet kan gi god helse og en lavere vekt, samtidig som det fungerer i menneskers alminnelige hverdager. Sammen har vi erfart at det sjeldent kreves ekstreme dietter eller å være en mesterkokk på kjøkkenet. Selv ferdigmat og ett glass vin til maten kan uproblematisk inngå i et vektreduserende og helsefremmende kosthold. Metoden jeg har kommet frem til er publisert i boken Lettere – Slank med fornuft (Cappelen Damm 2017).

Kokeboken er en naturlig oppfølger og illustrerer hvordan du kan satse på deg selv og din gode livsstil med velsmakende og lettlagede måltider. Mitt ønske er at den kan hjelpe mine medmennesker til å nå sine livsstilsmål, og gjøre hverdag deres lettere!

Min mann Kjell Petter er medforfatter til boken og vi kommer til å bruke sommeren til å dobbelsjekke alle oppskriftene. Det blir derfor en skikkelig mat-sommer for oss i år, noe vi gleder oss veldig til.  Vi liker å pusle med innkjøp og matlaging sammen.

LageMat

Vi bruker nå litt tid og noen kroner på å få satt opp en liten kjøkkenøy på kjøkkenet. Den vil gjøre sommerens matprosjekt enda mer hyggelig. Den gjør det også mulig å lage gode filmer slik at jeg fra høsten kan legge ut webinarer hvor jeg kan inspirere til enkel og helsfremmende matlaging.

Artige prosjekter er på gang, og jeg koser meg. Like viktig som å komme i mål med prosjektene, er det å nyte reisen. Velsmakende fortsettelse følger…

Vi ønsker deg gode dager og god helse

Trine og Kjell Petter 🙂


Trine Dahlmo  –  Helseinspirator  –  NLP Coach Team AS

RELEVANTE INNLEGG:
Hvorfor blogg
Om meg
TIL FORSIDEN

Lettere_Mailsignatur-1
(klikk på bildet for info)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s