Lettere på bestselgerliste

BildeBestselgereGlad mail fra Liv på Cappelen Damm ventet meg i morges. Lettere er havnet på bestselgerlisten til nettbokhandelen Haugen bok!

For en utrulig deilig følelse den setningen ga meg…..
Av lettelse, av forventninger.
Dette går kanskje riktig så bra?

Jeg slo umiddelbart opp på nettstedet og bare så og så på min kjære gule så pent plassert på sin stjerneplass – omgitt av bøker fra kjente forfattere som Jo Nesbø, Berit Nordstrand, Roy Jacobsen m.fl. Akkurat nå var det vår bok som fikk skinne litt ekstra. Det kjentes så bra.

Siden boken kom ut for 5 måneder siden har mange jobbet hardt for å få oppmerksomhet omkring den. Flere av mine skjønne klienter har stilt opp i nasjonale media for å bidra til å spre bokens budskap.

Julianne

Nydelige Julianne stilte til intervju i Dagbladet, og med sin historie gir hun håp til barnløse med PCOS. Drømmen om en familie – m/PCOS

Morten

Flotte Morten havnet på forsiden av Dagbladet med sin historie om hvordan han har gått ned i vekt uten mange forsakelser, og klart å beholde sitt vektresultat selv i en travel periode som småbarnspappa. Minus 19 kilo uten mange forsakelser

Ragnhild

Tøffe Ragnhild som fikk 4 sider i Allers med sin inspirerende historie – hvordan hun har klart det så mange strever med – å beholde sitt vekttap etter at målvekten er nådd. Frisk og stabil vekt i 5 år

Flere av mine flotte klienter er klare med sine historier – ivrige på å fortelle at det finnes en overkommelig vei til et lettere og friskere liv.

Hele den proffe gjengen hos Cappelen Damm har brukt sin enorme kompetanse og sitt markedsføringsapparat for å promotere boken i blader og aviser, sørget for intervjuene over og satt meg i kontakt med ABC-nyhetene hvor min mann og jeg har fått oppdrag som matanmeldere. Med det fikk vi enda en plattform hvor vi kunne vise at en lavere vekt og/eller en god helse er mye mer tilgjengelig enn det gjerne fremstilles i media.

BildeTrineKjellPetter2-PB

Matanmeldere hos ABC-nyhetene

Entusiastiske arrangører over hele landet har hjulpet meg med bokturnéen hvor jeg har holdt inspirasjonsforedrag om bokens tema og hatt boksignering. Jeg har møtt mange trivelige mennesker og gleder meg til å treffe flere på høstens turné.

Foredragsturneen.jpg

I kulissene har blogg-familien heiet oss frem, hjulpet oss med å fylle foredragene og spredd ordet til venner og bekjente.

For et fantastisk team!

Jeg kan ikke klare det alene, og er uendelig takknemlig for den enorme støtten og drahjelpen jeg får fra dere alle. Takk!

Det har vært med stor spenning vi har ventet på resultatet av innsatsen. Hvordan går det der ute? Har bokhandlerne godt salg på boken? Eller får de ikke solgt den og returnerer den til forlaget? Hva synes leserne om boken. Gjør den nytte for seg der ute?

Vi kunne bare håpe og vente.

I den siste tiden har jeg mottatt stadig flere henvendelser fra hele landet med glade meldinger om hvor godt metoden virker og hvor enkel den er å følge – historier om lettere og friskere hverdager. DET er den beste responsen vi kan få. Da gjør boken nytte for seg, som jo var hele hensikten. De gode resultatene de første leserne har fått synes nå å ha satt i gang en spredning av boken og jeg ser at det også bidrar til at blogg-familien vokser.

Jeg tror vi kan tillate oss å si at dette går riktig så bra
– så langt, så godt…

I sommer jobber jeg videre med kokeboken, og til høsten drar jeg igjen ut på foredragsturné.

… spennende fortsettelse følger

og om du vil ta en titt på den lille gule, finner du den her

Jeg ønsker deg gode dager og god helse

Trine 🙂


Trine Dahlmo  –  Helseinspirator  –  NLP Coach Team AS

RELEVANTE INNLEGG:
Hvorfor blogg
Om meg
TIL FORSIDEN

Lettere_Mailsignatur-1

(klikk på bildet)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s