Tortelloni med torsk og kyllingsaus

Noe med fisk var ønsket for fredagskosen fra Kjell Petter, og derfor det jeg hadde i mente der jeg ruslet mellom reolene i butikken etter jobb. Jeg hadde nettopp uteksaminert en klasse på NLP skolen vår og var enda i den salige lykkerusen jeg alltid er etter å ha loset enda en klasse med nydelige mennesker vell i havn.  Å handle mat synes jeg er en fin måte å lande på – mindfullness i praksis. Jeg tok meg derfor all verdens tid til å vurdere matvarer til kveldens rett og småprate med bekjente jeg møtte.

Jeg kjente meg litt gæern som plukket med meg en kyllingsaus til torskefileten – hvorfor ikke, tenkte jeg. Det kan jo bli kjempegodt.

IMG_2321

Jeg serverte retten ferdig dandert til oss to og ventet spent på Kjell Petters respons på den uvante kombinasjonen – og kunne tilfreds høre Det var jo veldig godt – den kombinasjonene ville jeg aldri tenkt på. 

TorskTortillino

Du trenger
3 porsjoner

200 g cherrytomater
100 g sukkererter
1 ss hvitvinseddik
500 g torskefilet
500 g tortelloni med spinat og ost
1 pakke Toro bretagne kyllingsaus, eller tilsvarende
1 vårløk

Slik gjør du
Varm steikovnen til 225 grader. Del sukkerertene i 2 og legg dem og tomatene i en ildfast form. Risle over 1 ss hvitvinseddik. Når skinnet på tomatene sprekker, etter ca. 15 minutter, kan du legge i torskebiter. Stek i ca. 5 minutter til.

Varm opp sausen og kok tortellonien i henhold til anvisningene på pakningene.

Hakk opp vårløk og dryss over ved servering.

Server og nyt!

Vi ønsker deg gode matstunder
… og god helse

Trine og Kjell Petter 🙂

Kategori: TD Metodens Mager-tallerken


Trine Dahlmo  –  Helseinspirator  –  NLP Coach Team AS

RELEVANTE INNLEGG:
Hvorfor blogg
Om meg
TIL FORSIDEN

980x300

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s