Helseinspirator tester vegetarmat

God mat trenger ikke å være dyr, er slagordet hos en av produsentene av vegetarburgere-, boller og schnitzler – som var denne testens fokus. Det er Kjell Petter og jeg helt enig i, og vi konkluderte med at det var mange stjerne på vegetarhimmelen!

Da barna var små levde vi hovedsakelig vegetarisk i seks år – en svært inspirert periode i vårt matliv som vi husker med stor glede. Vi har fremdeles et kjærlig forhold til vegetarmat, og synes de vegetariske rettene med sine spennende smaker og konsistenser gir kostholdet variasjon og rikdom.

Vegetarmat er igjen blitt trendy, og det store utvalget av vegetariske produkter gjør det enkelt å velge kjøttfrie dager. Men, smaker de vegetariske alternativene like godt?

 Testen finner du her:

OM bakgrunnen for testen
Kilde: www.abcnyheter.no

Trine Dahlmo har gjennom forfatterskap og blogg engasjert seg i helsedebatten for å bidra til at god helse og den vekten man ønsker seg blir tilgjengelig for flere.

Hun forfekter den brede vei hvor både fett, karbohydrater og ferdigretter kan inngå i et helsefremmende kosthold. Med mange ernæringsmessige valg blir det overkommelig for flere å skape seg friskere og lettere liv. Trine er også forfatter av boken: Lettere – slank med fornuft

— sitat slutt —-

Alle matvarene i testen er merket med hvilken tallerkenmodell de tilhører i TD-metoden. De er alle blodsukkerstabiliserende og kan med en personlig kombinasjon bidra til den vekten man ønsker seg og bedre mange av de såkalte livsstilssykdommen (OM TD-metoden – se bilde med link under)

Vi ønsker deg en god dag
… og god helse

Trine og Kjell Petter 🙂


Trine Dahlmo  –  Helseinspirator  –  NLP Coach Team AS

RELEVANTE INNLEGG:
Hvorfor blogg
Om meg
TIL FORSIDEN

980x300

(klikk på bildet for info)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s