Din kroppstype – avgjør kosten for vekt og helse

Møt Lena Hansen fra Mo i Rana som fulgte TD-metodens kost for steinaldertypen. Mange års kamp med maten og vekta var dermed over og hun gikk effektivt ned i vekt, bedret mange helseplager og fikk mer energi i hverdagen.

Sitat fra Dagbladets artikkel

Kosthold for din kroppstype
Danske Arne Astrup – en av verdens mest siterte ernæringsforskere, dansk professor dr.med., overlege, forfatter, og leder for Institutt for Idræt og Ernæring ved Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet ved universitetet i København – har nylig uttalt at vi er ulike kroppstyper og tåler karbohydrater ulikt. Hans budskap er i samsvar med Dahlmos bok – om viktigheten av å velge kosthold etter sin kroppstype.

– Sitat slutt –

Ikke steinalderkost
I artikkelen uttaler klinisk ernæringsfysiolog Tine Sundfør seg om steinalderkost. Vi vil presisere at steinalderkost ikke har noe med TD-metoden å gjøre. TD-metodens kosthold for steinaldertypen inneholder både melkeprodukter, karbohydratrike måltider og ferdigmat. Steinalderkosten er betydelig mer begrenset.

Du kan lese PDF-versjon av Dagbladets artikkel her (trykk på bildet)

Bilde av Lena 2

I boken Lettere, slank med fornuft av NLP Ernæringsterapeut Trine Dahlmo lærer du hvilken kroppstype du har og hvordan du kan sette sammen et personlig tilpasset kosthold. TD-metoden representerer en bred kostholdsmessig vei hvor både fete- og karbohydratrike måltider kan velges, ja selv ferdigmat. Ingen ekstremisme er nødvendig!

Vi ønsker deg en god dag
… og en god helse!

TD-metodens fagteam 🙂


Blogg: Helseinspirator – Trine Dahlmo

980x300

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s